tripolar

tripolar

A beszorult patkány és a megdöglött eb esete.

2019. február 27. - smud

Így éjfél tájt felébredve olvasgattam egy kicsit a világháló ránk zúduló hírcunamijában, és ezt találtam. Íme a HÍR!!! Nahát! Robbant a cukiság bomba! Egyből megremegett a kezem kidobott az ágy és feltört belőlem a megnyilvánulási kényszer. MI A FASZ!???!! Komoly apparátussal megmentenek egy beszorult patkányt Németországban??? Amit pár méterre az esettől kihelyezett mérgekkel irtanak? Ti értitek? Mi lelte ezt a világot te jó ég!  A cukiságra való igényünk teljesen deformálja a fennmaradásunkhoz szükséges értékítéletünket.

A következő soraimért biztos kapok majd a pofámra de megérdemlem. Aki hajnal egykor ilyenen felháborodik az nem is normális szerintem sem. Szóval erről eszembe jutott egy eset! Pár napja olvastam  helyi közösségi oldalon , hogy elpusztult egy eb , mert nincs Gyomaendrődön se közel se távol hétvégén , esetleg éjjel egy ügyeletes állatorvos. Hát ez sajnálatos. De tényleg. Háborogva hullámzó tajtékot vetett az internet népe ezen a szörnyűségen. Hibáztatva mindenkit, felháborodottan keresve a felelősöket, azonnali megoldásokat követelve.
Én meg csak úgy egy mondatban megjegyezném: ügyeletes fogorvos sincs!

 A patkányos cikk itt olvasható

A bejegyzés trackback címe:

https://tripolar.blog.hu/api/trackback/id/tr2214656551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása