tripolar

tripolar

A csiphiány valódi okai.

2021. december 02. - smud

A  világban óriási csiphiány jelentkezik aminek hatásai mára már egész Európát elérte. Sétáljunk csak be egy elektronikai cikkeket értékesítő multihoz és egyből feltűnnek a hiányos polcok. A szegényes mobiltelefon választék, a laptopok tablettek lecsökkent szortimentje. Ez a hiány nagyjából 2 éve tart. Nem érdekes, nem tűnik fel,  hogy pont egybe esik a járvány kezdetével? Vajon mi lehet az összefüggés?

 Bald Lie fon Everithing holland biomechanikus 2018 ban írt egy cikket, amiben  leírja , hogy részt vett az emberi vérbe juttatható elektronikus eszközök kifejlesztésében az Instruál Economical Tradicion LTd -nél. Ő tervezte a bio robotok mozgás mechanizmusát. A kisérleteket állatokon végezték el . A bejuttatott mikró elektronikák képesek voltak sejteket ölni, ezt elsősorban a rák ellen akarták használni, de emberélet kioltására is alkalmas.   A bio robotokat kívülről tudták irányítani akkor még 4g segítségével. Prof Bald Lie leírja cikkében , hogy a mikro eletronikák a küldött jelekre jól reagáltak 90%-uk a kapott utasítást végrehajtotta.                                                                                                                                                                        300px-sarfus_dnabiochip.jpgElmondása szerint akkor tették ki a csapatból,Amikor elkezdődtek azok a kísérletek, amik a vérbe jutatott elektromos particiók idegsejtekhez való kacsolódását vizsgálták, képesek lettek ezek az eszközök az idegsejtekhez kapcsolódni és az irányítást  átvenni egerekben. Arra is rá  tudták venni az egereket, egy beküldött parancssorral önként besétáljanak egy egérfogóba még úgy is, hogy látták, hogy az előttük besétáló egeret agyoncsapja. Ekkor a professzor ellenérzését fejezte ki és ezért kitették a kutató csapatból. Azt kifogásolta, hogy ha lehetővé teszik széles körökben a biorobotok vérbe juttatását ,akkor nagy tömegeket lehet majd irányítani, hiszen az új adatátviteli rendszerek (5g) sokkal szélesebb sávban és gyorsabb jel átvitelre képesek. A profeszor még azt is megjegyzi, hogy 1-2 milliárd ember  vérébe juttatott mikrocsippek jelentős csiphiányt fognak okozni  Mindezek  2016-ban történtek .

A pofesszor a cikk megjelenése után fél  évvel elhunyt. És lett egy világjárvány.... az oltáshokhoz a csíramentes  vizet a Economical Tradicion LTd szállítja (rajta van az oltóanyag fioláján a fotón jól látszik) a többi összefüggés már kitalálható.

ey-vials-covid-19-vaccine_jpg_rendition_450_300.jpg . ez egy faszság, csak  kívá.ncsi voltam ö.n.álló életre kél -e :....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tripolar.blog.hu/api/trackback/id/tr7616771138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása